Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde ilköğretim öğrencilerine okuma seti hediye etti.
AHİD, Keşif Yayıncılık ile beraber ilköğretim öğrencilerine destek olmak amacıyla Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde ilkokul öğrencilerine kitap desteğinde bulundu. Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ün de katıldığı programda AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, İlçe Müdürü Serhat Oğuz’u ziyaretinin ardından İbrahim Bitik İlköğretim Okulu’nda ilkokul öğrencileriyle buluştu. ’Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odun olmaya mahkumdur’ diyerek Necip Fazıl’a atıfta bulunan AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, okuma kitabı dağıtım projesine, ilk etapta Kahramankazan ilçesinde başlandığını daha sonra ise Ankara’nın diğer ilçelerinde de devam edeceğini söyledi.
Projenin Ankara’nın diğer ilçelerinde devam edeceğini belirten Yaman, "Okuma kitabı dağıtım projesine, ilk etapta Kahramankazan ilçesinde başladık daha sonra ise Ankara’nın diğer ilçelerinde de devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitap sevgisini arttırmak için böyle bir sosyal faaliyet gerçekleştirdiklerini belirten Yaman, "Onların okuma alışkanlığını ve kitap sevgisini arttırmak için buradayız. Şimdi burada okuyan, meraklı gözleriyle bize bakan bu yavrularımız yarının idarecileri olacaktır. Çocuklar geleceğimizdir. Ben bu vesileyle geleceğe umutla bakan bu yavrularımıza başarılar diliyorum" dedi.