Pursaklar Belediyesi tarafından Saray Cumhuriyet Mahallesi’ne yapılan yeni muhtarlık hizmet binası düzenlenen sade bir tören ile hizmete açıldı. Açılış kurdelesini Kaymakam ve Belediye Başkanı birlikte kesti.
Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü mahalle muhtarları için başlattığı konak görünümlü yeni muhtarlık binalarına bir yenisini daha ekledi. Konak şeklinde tasarlanan muhtarlık hizmet binalarından biri daha Saray Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edildi. Yapımı tamamlanan muhtarlık binasının resmi açılışı ilçe protokolünün katılımı ile yapıldı. Açılış törenine Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesini kesen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin “Her zaman hemşerilerimizin ve muhtarlarımızın yanındayız. Her mahallemize böyle estetik muhtarlık hizmet binası yapıyoruz. Muhtarlarımıza ve hemşerilerimize hayırlı olsun. Rabbim herkese güzel işler yapmayı nasip etsin” dedi.
Saray Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Suat Reşat ise Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e verdikleri destek ve sundukları hizmetten dolayı teşekkür etti. Misafirlerini muhtarlık binasında ağırlayan Reşat, mahallenin durumu hakkında protokol üyelerine bilgi verip yiyecek içecek ikramında bulundu. Mahalleye de yeni bir görünüm kazandıran muhtarlık binası içerisinde makam odası, lavabo, mutfak gibi ihtiyaçların giderilebileceği bölümler yer alıyor.