Ankara’da üniversite öğrenimi gören öğrencilere burs desteği sağlayan “Çankaya’nın Filizleri Projesi”ne Kızılay esnafından destek geldi.
Yüksel Caddesi’nde faaliyet gösteren Tombiş Kafe, Çankaya’nın Filizleri Projesi ile bir öğrenci okutmaya başladı. İşletmeye teşekkür ziyaretinde bulunan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, kafe girişine dayanışma plaketi çaktı. Taşdelen burada Konur, Karanfil Sokak ve Yüksel Caddesi esnafıyla da bir araya geldi. Kenti ve geleceği planlayan bir belediyecilik anlayışı ile 200’ü aşkın öğrenciye el uzatarak ülkenin geleceğine de katkı sağladıklarını söyleyen Taşdelen, Çankaya’nın yeni filizi ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğrencisine de başarılar diledi. Taşdelen, vatandaşlara ekonomik zorluk çeken üniversite öğrencilerine destek olmaları çağrısında da bulundu.
Başkan Taşdelen, ayrıca mevcut bölge ile özel olarak ilgilendiğini belirterek, “Daha önce Cebeci’yi de içine alan bir zabıta amirliğimiz vardı. Yeniden yapılandırdığımız birimimiz ile Kızılay bölgesi esnafımızın sorunlarına daha kısa sürede müdahale edilecek. Koordinasyon sorunu yaşanmayacak” dedi.