Sezonda bir türlü istediği çıkışı yakalayamayan Mamak Belediyesi DSİ Basketbol Takımı antrenör değişikliğine gitti.
Takım son yaşanan mağlubiyetler sonrasında Haydar Kemal Ateş ile yollarını ayırarak, baş antrenörlüğe Doğan Deniz’i getirdi. Mamak Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleşen imza törenine DSİ Spor Kulübü Başkanı Ömer Özdemir, Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Aydın Demir, DSİ Basketbol Şube Başkanı Mete Özdemir katıldı.
İmza töreninin ardından takım oyuncularının karşısına çıkan yönetim ekibi ve yeni antrenör Doğan Deniz, oyuncularla tanıştı. Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Aydın Demir, "Sezon başından bu yana bir türlü istediğimiz çıkışı yakalayamadık. Bir takım şanssızlıkların yaşandığı muhakkak ancak bundan sonraki süreçte artık taraftarımızın bizlerden beklediği ve özlediği başarıları göstermek zorundayız" dedi.

Hedef, takımı hak ettiği noktaya getirmek
Oyunculara kısa bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Ömer Özdemir de kan değişimi ile takımın çok daha iyi bir noktaya ulaşacağını ümit ettiklerini dile getirdi. Oyuncularla tanışan yeni antrenör Doğan Deniz, "Sizlerle iyi bir ekip olacağımızı düşünüyorum. Hedefimiz takımı hak ettiği noktaya getirmek" dedi.