Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz şehidi Muhammet Yalçın adına düzenlenen ilkokullar arası futbol turnuvasında, Planet Aile Yaşam Merkezi Çocuk Kulübü üyesi çocuklarının oluşturduğu Ağa Ceylan İlkokulu futbol takımı birincilik kupasını aldı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezleri çocuk kulüplerine üye çocuklar, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz şehidi Muhammet Yalçın adına düzenlenen ilkokullar arası futbol turnuvasında, Planet Aile Yaşam Merkezi Çocuk Kulübü üyesi çocuklarının oluşturduğu Ağa Ceylan İlkokulu futbol takımı birincilik kupasını aldı. Eleme usulü gerçekleştirilen ve 40 ilkokulun katıldığı turnuva 18 gün sürdü. Minik futbolcuların kıyasıya mücadele ettiği futbol turnuvasında, aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi Planet Aile Yaşam Merkezi Çocuk Kulübü üyelerinden oluşan Ağa Ceylan İlkokulu futbol takımı birinciliği göğüsledi. Turnuvanın birincisi minik futbolcuların çalıştırıcısı olan Planet Aile Yaşam Merkezi öğretmenleri, şampiyonluk kupasını da yıldız oyuncularıyla birlikte aldı.
Geleceğin futbolcuları olacak çocukların büyük bir başarıya imza attığını ifade eden Planet Aile Yaşam Merkezi yöneticileri, "Büyükşehir Belediyesi olarak verdiğimiz katkıdan dolayı çok mutluyuz" dedi.
Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Kültür Daire Başkanlığına bağlı 9 merkezde hizmet veren aile yaşam merkezlerinde aile bireylerini oluşturan çocukların, gençlerin, hanımların, yetişkinlerin, engelli ve yaşlıların hep birlikte zaman geçirebilecekleri sosyal, kültürel, eğitime yönelik ve sportif faaliyetler yer alıyor.