Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı Antrenörü Salih Yergin, “Her geçen gün daha da iyi performans göstererek ilçemizi başarılı bir şekilde temsil etmek istiyoruz" dedi.
Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı, lige hızlı başladı. İlk hafta MSK Urfa Spor ile evinde karşılaşan Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı, 3-0’lık skorla rakibini mağlup etti. Performanslarıyla göz dolduran filenin sultanları, ikinci hafta ise deplasmanda Elazığ DSİ ile karşılaştı. Elazığ DSİ’yi de 3-0 mağlup eden Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı, oynadığı oyunla büyük beğeni kazandı. Rakiplerine set vermeyen Pursaklar temsilcisi, 29 Ekim’de kendi sahasında İBA Kimya TED Kolejliler ile karşı karşıya gelecek.
Sezona iyi başladıklarını belirten Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı Antrenörü Salih Yergin, “Henüz ligin başındayız, takım yavaş yavaş oturuyor. Her geçen gün daha da iyi performans göstererek ilçemizi başarılı bir şekilde temsil etmek istiyoruz. İki haftayı geride bırakırken 6 puan topladık. Oyuncularımı tebrik ediyorum” diye konuştu.