AK Parti Muratpaşa Gençlik Kolları, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği ve Türkiye Sakatlar Derneği’ni ziyaret etti.
AK Parti Muratpaşa Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Komisyonu tarafından organize edilen ziyaretlere, Muratpaşa Kadın Kolları Başkanı Dudu Şahin, Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanı Volkan Yılmaz, Muratpaşa İlçe Yöneticileri de katıldı. İlk ziyaret Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği’ne gerçekleştirildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Beyaz Baston Görme Engelliler Dernek GenelBaşkanı Kamil Çam, AK Partili gençlerin bu özel günde kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti. AK Parti Muratpaşa İlçe yöneticilerinin ikinci durağı ise Türkiye Sakatlar Derneği Antalya Şubesi oldu.
AK Parti Muratpaşa Kadın Kolları Başkanı Dudu Şahin ziyaretlerde yaptığı konuşmada, ‘Engel sadece ve sadece problemleri aşmayı beceremeyen beyinlerdedir. Öncelikle onları aşmamız gerekiyor.Her gün birçok sorunla karşı karşıya kalıyoruz. Bu sorunları aşmada eğitim ve öğretimin önemi büyük bu yüzden hayat boyu eğitim ve öğretimin devam ettiğine inanıyoruz. Biz insanlar mükemmel varlıklarız. Bunun için sorunların çözümünde yaradılışımızda bize verilen yetenekleri kullanmamız yeterli. Bize sunulan hayatın farkında olup bunu en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Sizler her alanda engelleri aşma konusunda bizlerden daha ileridesiniz’ dedi.
AK Parti Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanı Volkan Yılmaz ise ‘Bugün burada tüm arkadaşlarımızla birlikte, sizlerle bir arada olmak bizleri çok memnun etti. Buradaki buluşmanın faydalı işler yapmak adına bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Bundan sonraki süreçte sizlerle birlikte çeşitli projeler üreteceğiz. Ziyaretlerimiz daha sık aralıklarla gerçekleşecek. Bizler elimizden ne geliyorsa sizlere destek olabilmek adına çaba göstereceğiz. Bugün bizim için Dünya Engelliler Günü değil “Farkındalık Günü” dür ’ dedi.
Ziyaretlerde AK Parti Muratpaşa Yöneticileri engelli vatandaşlara çeşitli hediyeler vererek derneklerin bazı ihtiyaçlarını karşıladı.