Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Şaban Gökdere ve Antalya’daki muhtar temsilcileri ziyaret etti.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Şaban Gökdere, Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz, Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akçan ve Konyaaltı bölgesi muhtarlarını kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Böcek, yerel yönetimlerle vatandaşlar arasında hizmetlerin daha etkin bir yerine getirilmesinde muhtarların önemi bir yere sahip olduğunu söyledi.
Başkan Muhittin Böcek, “Muhtar evlerimizi yapıyoruz. Yakın zamanda 4 yeni muhtar evini tamamlamış olacağız. Konyaaltı Belediyesi olarak bir ilke imza atarak, muhtarlıkların su ve elektrik faturaları belediyemiz tarafından ödeniyor. Bünyemizde Muhtar İşleri Müdürlüğümüzü kurduk. Muhtarlarımız ile mahallerimizin sorunlarını hızla çözüme kavuşması adına düzenli toplantılar yapıyoruz” dedi.
Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Şaban Gökdere’de Başkan Böcek’e muhtarlara verdiği destekten dolayı teşekkür etti.