Alanya Belediyesi personeline “Etkili İletişim Becerileri” semineri verildi.
Alanya Belediyesi personeline, Alanya HEP Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Ertan Doğan tarafından, “Etkili İletişim Becerileri” semineri verildi. Yaklaşık 150 belediye personelinin katılımıyla gerçekleşen seminerin konuları arasında “Neden iletişim kurarız?”, “İletişimin önemi ve süreçleri nelerdir?” ile “Etkili iletişim teknikleri” gibi başlıklar yer aldı. Katılımcıların da ilgisiyle gerçekleşen dersin sonunda Yrd. Doç. Dr. Murat Ertan Doğan, konuyla ilgili soruları da yanıtladı.

Eğitimler Haziran ayına kadar sürecek
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in desteğiyle Haziran 2017’ye kadar sürmesi planlanan eğitimlerle, Alanya Belediyesi personelinin kurum içi ve kurum dışı iletişim süreçlerini daha etkin ve verimli gerçekleştirmesi amaçlanıyor. Bu bağlamda, Etkili İletişim Becerileri gibi iletişim derslerinin yanı sıra Zaman Yöntemi, Stres ve Kaygı Yönetimi gibi dersler ile bireylerin iş yaşamına yönelik bilgi, beceri ve yetkinliklerinin geliştirilmesi hedefleniyor.
Alanya Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Gani Şahin, Alanya Belediye personeline yönelik eğitim seminerlerinin belirli aralıklarla devam edeceğini belirtti.