Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) Genel Başkanı Cevdet Baştuğ, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.
KAMU-DER Genel Başkanı Cevdet Baştuğ, KAMU-DER Genel Mali Sekreteri Hamdi Berber ve Muratpaşa KAMU-DER Temsilcisi Nesrin Engez ile birlikte Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği’nin çalışmaları bizler için değerli. Yapmış oldukları anket çalışmasıyla beni “En Başarılı İlçe Belediye Başkanı” ödülüne layık gördüler. Yapmış olduğumuz projeleri takip eden ve başarılı gören KAMU-DER üyelerine teşekkür ederim” dedi.

Baştuğ: “Anket sonuçları başarısını gösteriyor”
KAMU-DER Genel Başkanı Cevdet Baştuğ, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in çalışmalarını takdirle takip ettiklerini söyledi. Baştuğ, “Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel, genç yaşına rağmen çok başarılı işler çıkartıyor. Gerek yapmış olduğu projeler gerekse yapmak istedikleri takdire şayan. Geçtiğimiz günlerde yapılan ve Başkan Yücel’in birinci olduğu en başarılı belediye başkanı anketi de kendisinin başarısını gösteriyor. Nezaketle bizleri ağırlayan Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.