Türk Sanat Müziği Sanatçısı Necip Nugay’ın oğlu Onur Nugay, babasının da konser verdiği Erdem Bayazıt Kültür Merkezi sahnesinde davetlilere 80’li yıllar nostaljisi yaşattı.

Kepez Belediyesi’nin düzenlediği 80’ler Konseri’nde sahne olan Onur Nugay ve Eskiciler Orkestrası, 80’li yılların hit şarkılarından oluşan repertuarıyla izleyenleri geçmişe götürdü.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşi Ayşe Tütüncü ile birlikte konseri çok sayıda müziksever izledi.

Onur Nugay ve Eskiciler Orkestrası, konserde ‘Seninle bir dakika, seninle başım dertte, bana yalan söylediler, gibi gibi, mor menekşe, kan ve gül, değer mi hiç” gibi 80’li yılların dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirdiler.

Onur Nugay, babasının ismini Kepez’de bir caddeye vererek yaşattığı için Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti.

“Geçmiş bahar mimozalarıyla şenlendik”

Konserin ardından sahneye davet edilen Tütüncü ve eşi Ayşe Tütüncü, Onur Nugay’a ve orkestra üyelerine çiçek vererek, teşekkür ettiler.

Tütüncü, Necip Nugay’ın, 2012’de Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nin sahnesinde konser verdiğini anımsatarak, “Rahmetli Necip Nugay, o konserde bize güzel bir akşam yaşatmıştı. Bu gece, o bizi bir yerlerden görüyor. Ona da selam olsun. Bu akşam da oğlu Onur Nugay, bize geçmiş bahar mimozalarıyla şenlendirdi. Hepimiz gençliğimize, geçmiş günlere gittik. O Telli Turna, şarkısındaki kirlenmeyen dünya ile biraz iletişim kurduk. ’Antalya’nın Altın Sesli Çocuğu’ Necip Nugay’ın ismini, eski Pil Fabrikası ile eski Un Fabrikası arasında açtığımız geniş caddede yaşatıyoruz. Kendisine Rabbimden rahmet diliyorum” dedi.

Bestekâr Sultanlar Konseri

Kepez’in, sanatın merkezi olmaya devam ettiğini belirten Başkan Hakan Tütüncü, “Önümüzdeki ay bu sahnede çok özel bir konser olacak. Bestekâr Sultanlar Konseri var. Osmanlı sultanlarının bestelerinin seslendirileceği güzel bir konser olacak. Bu konsere Antalyalıları davet ediyorum.”

Tütüncü ilk kez şarkı söyledi

Tütüncü, konuşmasının sonunda Onur Nugay’dan, babası Necip Nugay ile ortak şarkıları olan “Boş Çerçeve” adlı eseri seslendirmesini rica etti. Başkan Tütüncü, şarkıyı seslendirmesi sırasında Nugay’a eşlik etti. Sahne performansıyla izleyenlerden alkış alan Tütüncü, “Kendi başıma kaldığımda bile şarkı söylemeyen bir adamım. Bugün ilk kez şarkı söyledim” dedi.