Antalya’nın Korkuteli ilçesi’nde “İyi Dersler Şoför Amca” projesi kapsamında okul servisleri şoförlerine eğitim verildi.
Korkuteli ilçesi’nde “İyi Dersler Şoför Amca” projesi hayata geçirildi. Trafikte Sorumluluk Hareketi projesi kapsamında, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, Michelin Lastikleri T.A.Ş. ile TÜVTURK Araç muayene istasyonları arasında yapılan iş birliği protokolü ile trafikte sorumluluk hareketi kapsamında düzenlenen, “İyi Dersler Şoför Ama” projesi kapsamında taşımalı eğitim kapsamındaki servis şoförlerinin eğitimine Korkuteli’de başladı. Seminere, Korkuteli Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Çelik, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik büro amiri Başpolis Mehmet Üçgül, İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim’inde görevli Kıdemli Başçavuş Murat Karademir ve servis sürücüleri katıldı.
Okul servis şoförlerinin kapasitelerini geliştirmek ve trafik güvenliği konusunda farkındalığın önemini için Kıdemli Başçavuş Murat Karademir, sinevizyon görüntüleri eşliğinde sürücülere, servislerinde uyulması gereken kurallar ile öğrencilere nasıl davranılması gerektiğini anlattı.
Seminer sonunda katılımcılara sertifika verildi.