Kepez Belediyesi, şampiyonların katılacağı Dokuma Motosiklet Şenliği düzenliyor.
Kepez Belediyesi, Türkiye’de ve Avrupa’da şampiyonluklar kazanmış motosikletçilerin de katılımıyla Dokuma Motosiklet Şenliği düzenliyor. Cumartesi günü saat 11.00 ile 19.00 arasında düzenlenecek olan şenliğe, bine yakın çeşitli türlerden motosikletçiler, klasik otomobil ve offroad kulüpleri bir araya gelecek.
Motosiklet korteji yapılacak
Şenlik, Mini City’den başlayıp Dokuma Parkı’nda sona erecek olan kortej ile başlayacak. Motosiklet tutkunları ile hayranlarının buluşturulacağı parkta, çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Günün finali ise konserlerle yapılacak.
Şampiyonlar da katılıyor
Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası ikincisi Burak Özdemir, Motokros Türkiye Şampiyonu İbrahim Taş, Türkiye Enduro Şampiyonu İsmail Özgür gibi profesyonellerin yer alacağı şenlikte, çeşitli eğitici etkinlikler de yapılacak.
Klasikçilerin adresi Dokuma
Açılışında Murat 124 marka otomobil sahiplerinin oluşturduğu Kulüp 124 Grubu, Jawa ve Mobylette marka motosiklet gruplarının yer aldığı Dokuma Parkı, ikinci kez motorlu araç tutkunlarını bir araya getiren mekan oluyor. İçinde kafeteryalar, çocuk oyun ve dinlenme alanlarının yer aldığı parkın geniş otopark alanı, bu tip grupların buluşmasında avantaj yaratıyor.