Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMO) Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar, Serikli muhasebecilerle kahvaltıda buluştu.
Serik’te faaliyet gösteren Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler kahvaltıda buluştu. ASMO Serik Temsilcisi Ramazan Kahya, yardımcıları Mustafa Öz, Günay Dündar, Duygu Durkadın Bülüç ve Selman Kahya’nın ev sahipliğinde Parlak Restoran da gerçekleşen buluşmaya ASMO Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar, Başkan Yardımcıları Mustafa İnce ve Necati Şenyiğit de katıldı. Serik temsilcisi Ramazan Kahya, bu tür programların düzenli olarak yapılması konusunda meslektaşlarından kendilerine destek olmalarını istedi.
ASMO Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar ise, mesleğin ve meslektaşların karşılaştığı genel ve özel mesleki sorunlar hakkında konuştu. Çavdar, “Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Bu zor günlerde birlik olmalıyız. Birlik olursak zor günleri aşabiliriz. Mesleki saygınlığımız olsun. Mesleki saygınlık olan yerde haksız rekabet ve sorun olmaz. Öyle bir ortamda birlik olmaz güzel. Biz de her zaman yanınızda olacağız” dedi.