İstanbul Üsküdar Çamlıca Spor Salonunda 4 Eylül Pazar günü oynanan Hentbol Bayanlar süper kupa maçında kupanın sahibi olan Ardeşen GSK yönetici ve sporcuları Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı ziyaret etti.

Bayanlar Hentbol Süper Kupa mücadelesinde rakibini 33-32 yenerek kupanın sahibi olan Ardeşen Gençlikspor ‘u Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, makamında kabul ederek, sporcu ve yöneticileri teker teker tebrik etti. Sporcu ve yöneticilerle bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Kasap, “Bu sinerji bu başarı hep birlikte şirin ilçemiz Ardeşen ve Rize’nin başarısıdır gönülden tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Onursal Başkanı Dursun Yaşaroğlu, Nazik Kabulleri için Başkan Kasap’a teşekkür etti. Yaşaroğlu, Oynanan maçtaki Atmosfer den bahsederek, Maçın son 5 dakikasına 31-27 ile 4 sayı geride giren Ardeşen GSK müthiş bir geri dönüşe imza atarak maçtan 1 sayı farkla 33-32 galip geldiklerini dile getirdi.

Ardeşen GSK As Başkanı Ali Biberoğlu, Teknik Direktör Ali İhsan Tekin ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Özyanık’ın  aralarında bulunduğu ziyaret  Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın günün anısına hatıra fotoğrafı ve hediye takdimi ile sona erdi.