43 yıldır Ardeşende hizmet veren Ufuk Büfe, bugün Ufuk cafe Restaurant ile yeni iş yerini daha Ardeşen’e kazandırdı. Açılışa Eski Ardeşen Kaymakamı merkez valisi Kenan Çiftçi, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Pazar Belediye başakanı Ahmet Basa, sivil toplumun başkanları ve daire amirleri katıldı.



Açılışta Belediye Başkanı Gültekin: Ardeşen'de ve bölgede marka olmuş olan Ufuk Büfe'nin yeni iş yeri ile daha iyi hizmet vereceğini söyledi.



Ardeşen Kaymakamı Yılmaz ise “Ufuk büfe sahibi Mehmet Dedecanın yıllardır devletle beraber çalıştığını,6 kaymakamla beraber hizmet veren birisi olarak kendisine teşekkür ediyorum, hayırlı bereketli kazançlar diliyorum." Dedi



Vali Kenan çiftçi “17 yıl önce Golazena yaylasında sayın Dedecan'ın evinde bir not yazdığını,notta Allahım böyle kalbi geniş misafir perver insana daha çok bereket versin, Allah kalbi geniş olan insanlara verir diye yazmıştım.Geçen yıl yine aynı yere gittik yine aynı kalbi genişliği devam etti. Allah kalbi geniş olan insana hem Ahirette hemde bu dünyada çok şeyler verir. Bu duygularla yeni iş yerinin bereketli bol kazançlı ve çok istihdam sağlanmasını dilerim"dedi.



Açılış konuşmalarının ardından Ufuk Cafe Restaurantta ikramlar yapıldı.