Ardeşen Belediyesi Konferans salonunda düzenlenen teslim töreninde Ardeşen İlçesinde Eğitim Öğretim veren 14 okula içerisinde çeşitli sportif malzemelerinin bulunduğu paketler verildi.

Törene Rize Valisi Kemal Çeber, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, protokol üyeleri, okul temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Hakan Gültekin; “Çocuklarımız bizim geleceğimiz hedefiyle çalışmalarımıza yön verirken ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak 14 okulumuza spor malzemelerini Valimiz Kemal ÇEBER’in katılımıyla dağıttık. Katkılarından dolayı Rize’mizin fedakâr Milletvekillerime çok teşekkür ederim. Yine çocuklarımızı yarınlara hazırlayan idarecilerimize, öğretmenlerimize, anne ve babalara teşekkür ederim.
Özelde beden eğitimi hocalarıma ve sporcu kardeşlerime çok teşekkür ederim. Hedef, başarılı milli sporcular yetiştirmek. Hedef, sporda da başarılı bir Ardeşen. Hayırlı olsun.” Diye konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından sırası ile; Işıklı Ortaokulu, Işıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kanuni Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ardeşen İmam Hatip Ortaokulu, Ardeşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Ömer Halis Fen Lisesi, Sesli Kaya Ziya Okutan İlk ve Ortaokulu, Alparsan Ortaokulu, Fırtına Vadisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Necip Fazıl Kısa Kürek İmam Hatip Ortaokulu, Yavuz Selim Ortaokulu, Ardeşen Türk Telekom Anadolu Lisesi, Rabia Hatun Anadolu Lisesine spor malzemesi ve materyalleri teslim edildi.