Ardeşen Belediyesi Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Fatih ilkokulu bahçesinde Ramazan çadırı kurdu, Ramazan boyunca binlerce kişinin ağırlanıp, iftarlarını açması hedeflenen çadır Ardeşen’de her yıl yapılır oldu.

Geçmiş yıllarda Ardeşen'de toplu yemekler verilmiş, davetler tertiplenmiş idi, son yıllarda ise Belediye bir ilke imza atarak Ramazan ayı boyunca sürecek olan bir akım başlattı.

Ardeşen belediyesi tarafından kurulan ve 250 kişiye hitap edecek olan iftar çadırında ilk akşam itibariyle yoğunluk hat safhadaydı.

İftar çadırında ilk akşam Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin gelen misafirler kendi elleriyle yemek dağıtarak afiyet olsun dileklerini iletti.

Başkan Gültekin Ramazan İftar Çadırıyla ilgili; Bin aydan daha hayırlı olan, on bir ayın sultanı bereketiyle gelen Ramazan ayında, Belediyemiz bünyesinde açılan İftar Çadırında vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz.

Bu yıl ’da 30 Ramazan boyunca 250 kişi kapasiteli çadırımızda İftar yemeği dağıtılmaya devam edeceğiz. Allah kabul etsin. Diye konuştu.