Her bayramda olduğu gibi Ardeşen İlçesin Belediye önünde Halk ve Bürokrasi bir araya gelerek geleneksel Halk Bayramlaşmasını gerçekleştirdiler.

Ardeşen Belediyesi öncülüğünde her bayram yapılan gelenekleşen halk bayramlaşmasına Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ardeşen İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Çiçek, Çevre Eski Bakanı ve Çaykur eski Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, AK Parti eski Milletvekili Nusret Bayraktar, Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürü Kemal Şamlıoğlu, İller Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yerebakan, Rize İl Meclis Başkan Vekili Zekeriya Bozkan, Ardeşen Eski Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Siyasi Parti temsilcileri, Daire Müdürleri, Oda Başkanları, Muhtarlar Dernek Başkanları, Muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri, İş Adamları ve halk katıldı.

Yapılan Hak Bayramlaşması sonrası Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin Şunları kaydetti; “Başı Rahmet, Ortası Mağfiret, Sonu İse Ebedi Azaptan Kurtuluş olan Ramazan ayını bitirerek, hamdolsun Bayrama ulaştık. Güzel İlçemiz Ardeşen’imizde göreve geldiğimiz günden bugüne birlik, beraberlik ve dayanışma içinde geleneksel olarak her bayram yaptığımız halk ve protokol bayramlaşması için Belediyemiz önünde yeniden bir aradayız. Bu kutlu beraberliğimizde bizlerle olan Çok Kıymetli hemşehrimiz Spor Bakanımız Sn. Osman Aşkın Bak Bakanıma, İlçe Kaymakamımız Emrah Yılmaz’a, Eski Çevre Bakanım ÇAYKUR Eski Genel Müdürüm İmdat Sütlüoğlu Büyüğüme, AK Parti Eski Milletvekilimiz Nusret Bayraktar Ağabeyime, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanım Avni Kahya’ya, AK Parti İl ve İlçe Teşkilat Mensuplarıma, Ardeşen Eski Belediye Başkanım Mümtaz Sinan’a, AK Parti 27. Dönem Milletvekili Aday Adayım Sn Rauf Oguz’a, İlçe Jandarma Komutanım Binbaşı Mustafa Çiçek’e, İlçe Emniyet Müdürüm Bülent Erdoğan’a, MHP Ardeşen İlçe Başkanım Serkan Esirgemez’e, Daire Müdürlerime, Oda Başkanlarıma, Muhtarlar Denek Başkanlarım ve Muhtarlarıma, uzaktan yakından bu güzel organizasyona katılan tüm Bürokratlara ve hemşehrilerime teşekkür eder Ramazan Bayramlarını bir kez daha en kalbi duygularımla kutlarım.”