SS 21 No lu Ardeşen Minibüs kooperatifi binasında yapılan genel kongre tek listeyle yapıldı. Yapılan Kongrede mevcut Başkan İbrahim Memoğlu Kongrede bir konuşma yaptı.

Başkan Memoğlu şöyle konuştu; Ardeşen ilçemiz sürekli gelişen ve büyüyen, bunun yanında da nüfusu sürekli artan bir yapıya sahip olduğunu belirtmeliyim. Nüfusun artması kimilerine göre kazanç kapısı olurken bizler gibi amme hizmeti yapanların ise yükü artmaktadır. Her gün yüzlerce kişiye cevap verip onları gitmek istedikleri yere konforlu ve güvenli şekilde götürmek bizlerin en önemli sorumluluklarından biridir. İlçemiz Rize’nin en büyük ilçesi konumunda, hal böyle iken toplu taşıma konusunda bizlere önemli işler düşmekte. Bizler sadece 21 No lu Kooperatifi temsil etmiyoruz, yeri geldiğinde aracımıza binen bir turist, bir idareci, bir öğretmen veya hakim, savcı olabiliyor. Onlara davranış şeklimiz bazen ilçemizin ve doğu Karadeniz insanının hangi ruh halinde olduğunun da yansıması olmaktadır. Bundan mütevellit bizler sadece sabahın 5’inde direksiyon başına geçerek evine ekmek götürmek için mesai kavramı gözetmeksizin çalışan insanlar değil, yeri geldiğinde ilçemizi ve bölgemizi temsil eden bireyleriz.Bu anlamda yaptığımız işe saygı duymalı ve bu işin ciddiyetinin farkında olmalıyız.Kongremiz Hayırlı Uğurlu olsun. Diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan oylama ile mevcut Başkan İbrahim Memoğlu yenden Başkan seçilirken yönetim kurulu asil, yeden üyeleriyle denetleme kurulu asil ve yedek üyeleri de şu şekilde sıralandı.

Yönetim Asıl;

İbrahim Memoğlu

Şevki Sarı

Atilla Ketenci

Enver Çavuşoğlu

Ahmet Çelik

Ahmet Sarıtabak

Akif Şeremet

Yönetim Yedek;

Tamer Çırakoğlu

Tacettin Kanoğlu

Hamdi Altay

Yusuf Selim Ateş

Cemil Gülbay

Sait Sarı

Hüseyin Kalay

Denetleme Asıl;

Metin Güner

Muhammet Akusta

Sait Beyazal

Denetim Yedek

Adem Ayartepe

Ali Önsöz

Yaşar Aşık