Ardeşen Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı tarafından düzenlenen “Geleceğin Gençliği” konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Reisül Kurra Vekili Hafız Mustafa Demirkan Hoca verdiği vaazla gençlik, aile, ve toplumda islam konularına değindi.

Ardeşen Belediyesi Konferans salonunda düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Reisül Kurra Vekili Hafız Mustafa Demirkan, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Kemal Şamlıoğlu, AK Parti Ardeşen Yönetim Kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Kumbasar, TÜGVA Rize İl Temsilcisi Muhammet Yıldız, TÜGVA Ardeşen Temsilcisi Rıdvan Şamlıoğlu, Daire Müdürleri, Oda Başkanları, STK’ların temsilcileri, Rize ve İlçelerinden çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının ardından program TÜGVA Ardeşen Temsilciliğinin hazırladığı slayt, Işıklı Çiçekli Cami İmamı Ahmet Oran’ın Kur-an tilavetini okuması, TÜGVA Rize İl Temsilcisi Muhammet Yıldız ve Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’in selamlama konuşmaları, Gençliğin Geleceği Konferansının Reisül Kurra Vekili Hafız Mustafa Demirkan hocanın sunumuyla devam etti.

Konferans; TÜGVA Rize İl ve Ardeşen İlçe Teşkilatları, AK Parti Ardeşen Gençlik Kolları Başkanlığı ve Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’in plaket töreniyle son buldu.

Düzenlenen Programla ilgili Belediye Başkanı Hakan Gültekin; “Belediyemiz ve TÜGVA İlçe temsilciliğimiz ile birlikte düzenlediğimiz “Geleceğin Gençleri” adlı konferansımıza teşrifleriyle bizleri mutlu eden çok kıymetli Reisül Kurra Vekilimiz Hafız Mustafa DEMİRKAN Hocamızı ilçemizde konuk ettik. Bu gecede okunan Kur-an tilaveti ve edilen dualar yüzü suyu hürmetine, Ülkemizin şu günlerde dış düşmanlara karşı verdiği bu büyük sınavda yüce mevlam ordumuzu muvaffak eylesin. Düzenlediğimiz bu önemli konferansımıza teşrif eden İlçe Kaymakamıma, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürüme, İl ve İlçe Müftülerime, TÜGVA İl ve İlçe Başkan ve Üyelerine, AK Parti Ardeşen İlçe Teşkilatıma, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanıma, Daire Müdürlerime, Oda Başkanlarıma, STK Temsilcilerime, Belediye Meclis Üyelerime ve uzaktan yakından konferansımıza teşrif eden tüm misafirlerimize canı gönülden teşekkür ederim.” Diye konuştu.