Ardeşen Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı tarafından organize edilen program Ardeşen Belediyesi Sosyal Tesislerinde yapıldı. Tanışma ve kaynaşma toplantısına Bakan yardımcıları, Milletvekilleri, Bürokratlar, Generaller, Devletin Üst düzey yöneticileri, Kaymakamlar, Başsavcılar, Hakimler, Savcılar, Avukatlar, Milli Eğitim Camiasından önemli isimler, Emniyet Teşkilatının Üst Düzey personeli, Farklı il ve ilçelerde görev yapan müdürler, Defterdarlar, İş adamları ve STK Başkanları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Vakıf açılış ve aynı zamanda Ardeşen Belediye BAŞKANI Hakan Gültekin, toplantıya iştirak eden herkese teşekkür etti. Protokol sırasıyla mikrofon alarak kendisini tanıtıp görev ve görev yeriyle ilgili bilgi verdi. Bu sayede Ardeşen2li olup ta farklı illerde görev yapan kişiler bir birlerini daha yakından tanıla imkanı buldu.

Gültekin toplantıyla ilgili şunları kaydetti; “Güzel İlçemiz Ardeşen’imiz ve özellikle okuyan öğrencilerimiz için büyük bir eksiklik olarak nitelendirilen Vakfımızın kuruluşunun 2. Yılında düzenlediğimiz Ardeşen Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı, ikinci tanışma, kaynaşma ve beraberlik toplantısında, Ardeşen’li olup ta farklı illerde görev yapan Bürokrat, Hâkim, Savcı, İş adamı, Siyasetçi ve Yöneticilerimiz ile bir araya geldik. Toplantımıza iştirak ederek bizleri onurlandıran çok kıymetli Adalet Bakan Yardımcım Yıldız SEFERİNOĞLU’na, Bir Önceki Dönem Gençlik ve Spor Bakanım ve aynı zamanda 27. Dönem Rize Millet Vekilim Osman Aşkın BAK beye, Erzurum Bölge Komutanım Tümgeneral Ahmet HACIOĞLU’na, Müsteşar Yardımcım Mustafa ÇIRAKOĞLU’na, Çevre Eski Bakanım ve ÇAYKUR Eski MÜDÜRÜM İmdat SÜTLÜOĞLU’na, Ardeşen İlçe Kaymakamım Emrah YILMAZ’a, Rize Baro Başkanım Mehmet ÇIRAKOĞLU’na, Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcım Hızır ASLIYÜKSEK’e, Tunca Belediye Başkanım Ahmet Naci AYTEMİZ’e, farklı il ve ilçelerde görev yapan Bürolaralar, Kaymakamlarıma, Cumhuriyet Baş Savcılarıma, Hakım, Savcı, ve Ağır Ceza Başkanlarıma, Defterdarlarımıza, Emniyet Müdürlerimize, Daire Müdürlerimize, İl Genel Meclis Üyeme, Eğitim Camiasının Önde Gelen İsim ve Yöneticilerine, Siyasi Parti Başkanlarıma, Fabrika Müdürlerime, Belediye Meclis Üyelerime, İş Adamları ve STK Başkanlarıma katılımlarından dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkür ederim.” Dedi.