Ardeşen Veteranlar geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Antalya’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına hak kazandı. Geçtiğimiz yıl Antalyada düzenlenen Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Liginde 16 takım arasından çeyrek finale kadar yükselen ve Türkiye 2.liği gibi önemli bir başarıyla dönen Ardeşen ekibi. 2017-2018 Doğu Karadeniz Grupları liginde de 19 puan toplayarak liderliği kimselere bırakmadı.

Elde edilen bu başarı sonrası bir açıklama yapan Ardeşen Veteranlar Kulüp Başkanı Ahmet Topal; Doğu Karadeniz grubunda son karşılaşmamızı Hopa Spor Veteranlarla yaptık ve karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak grubumuzda 19 puanla birinci olduk. Yapılan karşılaşmalarda guruplardan ilk iki takım 14 Mayıs 2018 tarihinde Antalya’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına direk katılıyor. Biz geçtiğimiz yıl Türkiye 2.liği elde ettik şampiyonluğu ise kıl payı kaçırdık. Bu sezon çok çalışarak şampiyonluğu alacağız. Teknik heyetten, futbolcularımıza 28 kişilik kadromuz buna yürekten inanıyor. Ardeşen Veteranları Grup birincisi yapan futbolcuların yanı sira bu işin mutfağında çalışanlar yani Teknik Direktörler ’de haklı gururlarını yaşamaktalar; Teknik Direktör Himmet Terzioglu, Teknik Direktör Yardımcısı ve Genel Kaptan İbrahim Er, elbette takıma maddi manevi destek veren sponsorlar, idareciler ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ederim. Diye konuştu.

Öte yandan Hopa galibiyeti sonrası Ardeşen Veteranlar sporcusu olan Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin takımın elde ettiği bu başarıdan dolayı kutlamak adına; Ardeşen Belediyesi Yöresel Yemekler Sofrasında takımla bir araya geldi.