Ardeşen Belediyesi Kültür Merkezi Konferans salonunda düzenlenen “Çanakkale Geçilmez” isimli oyun katılımcılara duygusal anlar yaşatırken, oyun; bundan 103 yıl önce atalarımızın hangi şartlarda ne gibi fedakarlıklar vererek vatan toprağını savunduklarını da duygu olarak yansıttı.

Yapılan etkinliğe İlçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Avni Kahya, Rize İl Genel Meclisi Başkan Vekili Zekeriya Bozkan, AK Parti Ardeşen Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Kumbasar, Daire Müdürleri, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Program Saygı duruşu, İstiklal Marşımızın okunması ve ardından Kuran tilavetinin okunmasıyla başlayan program daha sonra AK Parti Gençlik Kollarının düzenlediği “Çanakkale Geçilmez” oyunu sahnelenmesiyle devam etti. Oynanan oyun içinde Çanakkale zaferimizle ilgili önem arz eden birçok tema işlenerek temsili örneklemelerle tarihimize altın harflerle yazılan kahramanlarımızın, kahramanlıklarına vurgu yapıldı.

Program sonrası Başkan Gültekin bir açıklama yaptı; “18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin 103. Yılı dolayısıyla AK Parti Ardeşen gençlik Kollarımızın tarafından Belediyemiz Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen ve milli mücadelemizin ne denli zor şartlarda verildiğini bizlere yeniden hatırlatan “Çanakkale Geçilmez” isimli tiyatro oyununda görev yapan kardeşlerimi tebrik ederken, etkinliğe iştirak eden herkese de ayrıca teşekkür ederim.” Diye konuştu.