Rize genelinde özellikle Mahallelerde alt ve üst yapı sorunlarının %90'ını tamamlayan bir Belediye olarak öne çıkan Ardeşen Belediyesi'nde her ay düzenli olarak Muhtarlarla yapılan toplantılarda alınan kararların  ivedilikle uygulandığından ilçeye bağlı mahallelerde adeta sorun kalmadı.

Ocak ayı toplantısında konuşan Başkan Gültekin Muhtarlara mahallelerdeki çözülmeyen sorun var mı? sorusunu yöneltti ve muhtarlar çok küçük sorunların olduğunu dile getirerek "Başkanım Allah Sizden Razı Olsun, Belediyecilikte İlçemize altın çağı yaşattınız ve biz muhtarları her daim baş tacı ettiniz. Mahallelerde yapılan bunca iş ve yatırımlarda her daim yanımızda oldunuz, sayenizde bitmez dediğimiz önemli projeler tamamlanarak vatandaşımız rahat bir yaşam sürmekte". Diyerek kendisine teşekkür edip Dernek olarak plaket takdim eti.

Toplantıyla ilgili Başkan Hakan Gültekin şunları söyledi; "Hizmetkarı olduğumuz güzel İlçemiz Ardeşen'imiz için birlikte çalıştığımız ve kendilerini her daim mesai arkadaşlarım olarak atfettiğim Mahalle Muhtarlarımla her ay yaptığımız olağan aylık toplantımızın 57'ncisini Belediye Başkan Yardımcım İbrahim Yıldırtan ve Belediye Meclis Üyem Mustafa Okumuş'un katılımları ile gerçekleştirdik.

2014 yılında göreve geldiğimiz günden bu güne gerçekleştirdiğimiz tüm toplantılarda olduğu gibi muhtarlarımızın isteklerini dinleyerek ivedilikle çözme adına notlarımızı aldık.

Gördük ki tüm mahallelerimizde yol genişleme, beton yol, istinat ve kara duvar, parke, asfalt, çocuk oyun gurupları, semt sahaları, alt ve üst yapı ile ilgili yatırım ve hizmetlerimizin % 90 ını tamamlamışız.

Rabbime binlerce şükür.Bu çalışmalarımız doğrultusunda bizlere laik gördükleri teşekkür plaketi için tüm mahalle muhtarlarım başta olmakla birlikte Dernek Başkanı Engin Hasanoğlu'na bu ince davranışlarından dolayı teşekkür ederim." Diye konuştu.