Ardeşen Belediyesi sosyal belediyeciliği sahaya yansıtan en iyi belediyelerden biri olmaya devam ediyor.  Belediye Başkanı Hakan Gültekin  alt ve üst yapının yanı sıra ilçede yapılması gerekenler hakkında ilçe halkıyla fikir alışverişleri için gekeneksel hale getirdiği ziyaretlerini sürdüriyor.

Son haftalardaki güzel güneşli havayı fırsat bilen Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ve Belediye Meclis üyeleri sokak sokak, cadde cadde ve kapı kapı dolaşarak gerek esnafın gerekse vatandaşın Belediye çalışmaları ve yapılan yatırımlar hakkında fikirlerini aldı.

Ardeşen’de son yıllarda büyük bir atılım yapan Başkan Gültekin “Ardeşen için verilecek önemli kararlarda, bu coğrafyada yaşayanların karar vermede söz hakkı olduğunun altını çizerek. Her fırsatta vatandaşlarımızın ve esnafımızın hayır dualarını alma adına hizmetkarlığına soyunduğumuz güzel ilçemin güzel insanlarıyla buluşmakta ve onların fikirlerini almaktayız. Bu günde bu güzel havayı fırsata bilerek güzel ilçemiz Ardeşen’imizde periyodik aralıklara sürdürdüğümüz esnaf ziyaretlerimize devam ettik. AK Parti Ardeşen İlçe Başkanım Avni Kahya, Belediye Meclis Üyelerim Saniye Er, Mahmut Özyanık , Yunus Önkibar, Muhammet Özyurt, Kenan İslamoğlu, Ayhan Önçırak, Mustafa Okumuş, Cihan Terbıyık ve Serap Duydu Topaloğlu ile birlikte kapı kapı dolaşarak esnafımızı ziyaret edip istek ve dileklerini sorduk. Bugün ki ziyaretimizde bizleri güler yüzle ve samimi tavırlarıyla karşılayan esnafımıza teşekkür ederken Yüce yaratandan da işlerinde hayırlı ve helalinden bol kazançlar nasip etmesini niyaz ederim.” Şeklinde konuştu