Ardeşen’deki Okullarımıza her fırsatta zaman ayırıp ziyaret ediyor ve dertlerini dinliyoruz. 2018-2019 yeni Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Başkan Gültekin Okul Ziyaretlerine geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda sürdürüyor.

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ve beraberinde Belediye meclis üyelerinden Mahmut Özyanık ile Saniye Er, okul ziyaretleri kapsamında; Ardeşen İmam Hatip Ortaokulu, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ardeşen Anadolu İmam Hatip Lisesi, Cumhuriyet İlkokulu, Yavuz Selim Ortaokulu, Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yıldızlar Temel Lisesi, Türk Telekom Anadolu Lisesi, Bilim Sanat Merkezi ve Fırtına Vadisi Mesleki ve Teknik Lisesini ziyaret ederek okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Başkan Gültekin ziyaretler sonrası şunları kaydetti. “Geleceğimizin mihmandarı gençlerimize yol gösterici olan okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimizi ziyaret etmekteyiz.

Biliyoruz ki; Mehmet Akif ERSOY’un dediği Asım’ın nesli, iman, fazilet ve bilgi ile donanmış, karakterli, ahlaklı, kişilikli; vatanına, milletine ve dinine sahip çıkan nesiler kıymetli öğretmenlerimizin eseri olacaktır.

Bu anlamda her fırsatta sürdürdüğümüz okul ziyaretlerimiz esnasında kıymetli idarecilerimiz ve değerli öğretmenlerimizle bir araya gelerek okullarımızın taleplerini dinleyip dertlerine çözüm odaklı müdahalelerimiz için ivedilikle start vermekteyiz. Son olarak; tüm idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin 2018-2019 Eğitim Öğretim yılını kutlar hayırlara vesile olmasını Cenabu Allah’tan niyaz ederim.”