Ardeşen Şoförler Odasının 459 Üyesinin Oy Kullandığı Seçimde, 169 Oy Alan Barış Galip Oğuz Yeni Başkan Seçilmişti. Bu anlamda Başkan Oğuza hayırlı olsun ziyaretlerimde devam ediyor.

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, beraberinde Belediye meclis üyeleriyle birlikte Ardeşen Şoförler Odasını ziyaret ederek geçtiğimiz Mart ayında yapılan seçimler sonrasında yeni başka seçilen Barış Galip Oğuza ve yönetime hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Gültekin ziyaretle ilgili bir açıklama yaparak; “İlçemizin lokomotifi şoför esnafımızın dertleri ve çözüm önerileri biz idarecilerin her daim önceliği olmuştur. Bu doğrultuda Ardeşen Şoförler ve Otomobilciler Odası seçilenleri sonrası Başkan olan Barış Galip Oğuz kardeşim ve yönetimin bu hassasiyetle görev yapacağına inancım tamdır. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerken; Uzun yıllar İlçemize hizmet veren Ardeşen Şoförler ve Otomobilciler Odası eski Başkanı Naci Haşimoğlu ağabeyimize de bundan önce yaptığı tüm güzel hizmetlerden dolayı ayrıca teşekkür ederim.” Diye konuştu