Türkiye Afrin operasyonu ile sınır ötesinde önemli bir mücadele içerisindeyken vatandaşların da çoğunluğu mücadeleye taraf olduğunu her fırsatta gerek sosyal paylaşımlarını gerek ziyaretlerini ve gerekse gönüllü asker olmak için askerlik şubelerine başvurularını yenilerken, STK’lar ve Siyasiler de kamu ziyaretlerini sürdürüyorlar.
Bu anlamda Ardeşen Ülkü Ocakları Teşkilatı Belediye Başkanlığına bir ziyarette bulundu.

Vatan ve Bayrak sevgimizi gösterme adına ziyaretlerimiz esnasında yanımızda olan şanlı Türk Bayrağını taşımaktayız diyen Ardeşen Ardeşen Ülkü Ocakları Teşkilat Başkanı Hakan Mısırlıoğlu yapılan ziyaretleri özetlerken; “Türk Milliyetçiliğini özde ve sözde gösterme adına tüm ocaklarımız faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir, bizlerde Ardeşen ilçemizde kamu kurumlarına olan ziyaretlerimizi hızlandırdık ve bu anlamda sn. Başkanımız Hakan Gültekin beye bir ziyarette bulunduk.” İfadelerini kullandı.

Öte yandan Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’de Ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti. Gültekin; “Afrin operasyonu ile Türk Silahlı Kuvvetlerimizin sınır ötesindeki kararlı ve başarılı ilerlemesi sürerken, Vatan ve Bayrak sevgisinin yanı sıra hangi tarafta olduklarını gösterme adına kamu ziyaretlerinde bulunan Ardeşen Ardeşen Ülkü Ocakları Teşkilat Başkanı Hakan MISIRLIOĞLU ve üyeler bizlere de bir ziyarette bulundu. Bu anlamlı ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ederken, ziyaretleri esnasında, Besmele ve Allah Allah sesleriyle katlanarak baş tacı yaptığımız şanlı Türk Bayrağımızı yanlarında taşımaları bizleri ayrıca onurlandırmıştı. Bu hassasiyetlerinden dolayı gençlerimizi bir kez daha tebrik ederim.” Diye Konuştu.