Moral Demir ailesini günümüze taşıyan Harun Moral ve oğulları yılların deneyimini LTD.ŞTİ. olarak tamamlamış, ulusal ve uluslararası ticarette elde ettikleri başarılarla gerek ilçeye gerekse bölge ekonomisine ve istihdamına çok şey kattı.

İş adamları Şenol ve Erol Moralin babaları Harun Usta olarak nam salan Harun Moral bir süredir tedavi gördüğü Kaçkar Devlet Hastanesinde hayata gözlerini yumdu. Moralin ölüm haberi İlçe esnafı başta olmak üzere İlçe bürokrasisi ve iş adamları tarafından da büyük bir üzüntü ile karşılandı.

Harun Moral namı değer Harun Usta hakkında düşüncelerimizi şu satırlarla anlatabiliriz. “Bundan tam 50 yıl önce ilk çekici demire vurduğunda kulakları çınlatan sesle “Ya Allah Ya Bismillah” diyerek hizmet aşkıyla yoluna çıkan Harun MORAL çıktığı bu yolda Harun Usta Lakabını hakkını vererek yıllar sonra gelinen bu noktada MORAL DEMİR Ailesini kocaman kenetlenmiş bir LTD. ŞTİ. haline geldi. En başta Baba olarak ve sonrasında yol göstericiliğin için sonsuz teşekkür ederiz. Yüce Yaradan, bizlere öğrettiğin doğruluk ve dürüstlük yolundan ayırmasın.” ÂMİN.

Allah Rahmet eylesin Harun dayı mekânın cennet olsun.