Gürcistan Kutaisi Üniversitesinin erkek basketbol takımı ile, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin erkek basketbol takımının karşılaşmasını organize Ardeşen Belediyesi Basketbol Kulübü Koordinatörü Salih Navdar bu branşta daha önce 3 büyük etkinliğe de imza atmış bir isim.

Ardeşen Belediyesi katkılarıyla 3 yıldır geleneksel hale gelen Strettball sokak basketbolu turnuvaları düzenleyen Navdar son olarak Belediye Başkanı Hakan Gültekin’in onayı ile Belediye Basketbol Kulübünü 3 Aralık 2017 de resmiyete kazandırmıştı. Halı hazırda 60 sporcunun barındırdığı kulüp hızla büyümeye yeni kayıt eklenmeye devam etmekte.

Bu bağlamda genç sporcuların moral ve motivasyonunu sağlamak amacıyla; Gürcistan Kutaisi Üniversitesinin Erkek Basketbol takımı ile, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin erkek basketbol takımı arasında hazırlık maçı düzenlenecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ardeşen Belediyesi Basketbol Kulübü Koordinatörlüğünü üstlenen Salih Navdar; “Gürcistan Kutaisi Üniversitesi Kendi ülkesinde Üniligte 17 maçtır yenilmeyen içlerinde çok özel oyuncuları olan bir takımı Ardeşen’de ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz diyerek; bu şekilde 2006-2012 doğumlu sporculuklarımız abilerini canlı izleme fırsatı bulacaklar kendilerinde bir özgüven motivasyon imkânı sağlayacaklardır. Rize Üniversitemizin takımı da çok özel bir takım olmakla beraber seyir zevki yüksek güzel bir hazırlık maçı olacak, basketbol severlerinin kaçırmamasını dilerim.” Diye konuştu.

Karşılaşmalarla ilgili detaylar şöyle:

Maçlar; 24 Mart 2018 Cumartesi Günü saat 16:00 da RTEÜ Kapalı spor salonunda (Fener Mahallesi Zihni Derin Yerleşkesi Rize)

25 Mart Pazar Günü Saat 13:00 da Ardeşen İlçe Kapalı Spor Salonu (Fırtına Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi Ardeşen)