Eski Ardeşen Belediye Başkanı, Tarım Bakanlığı Müşaviri Mümtaz Sinan’ın merhum babası hacı Mehmet Ali Sinan’ın cenazesi, Ardeşen Merkez camisinde, öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası, buradan Sinan Köyüne getirilerek aile kabristanlığında dua ve gözyaşlarıyla defnedildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşaviri Mümtaz Sinan’ın rahmetli babası Mehmet Ali Sinan’ın Ardeşen’deki cenaze namazına, Ardeşen Merkez Camiinde Kılınan Cenaze Namazına, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Çevre Eski Bakanı ve Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Eski Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İller Bankası YK Üyesi Mehmet Yerebakan,  Rize Belediye Başkan Yardımcısı Coşkun Yeğen, Ardeşen Belediye Başkan Vekili İbrahim Yıldırtan, Ardeşen Ak Parti İlçe Başkanı Sadık Bayraktar, Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürü Ahmet Usta,  Çevre İl ve İlçelerden çok sayıda Belediye Başkanları, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeleri, Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı İl ve İlçe Müdürleri,  Bürokratlar, Siyasi Parti Temsilcileri, Oda Başkanları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.



Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Umre ziyareti için bulunduğu Suudi Arabistan’daki ziyareti nedeniyle eski Ardeşen Belediye Başkanı Sinan’ın babasının cenazesine katılamadı. Meslektaşı ve arkadaşı, Ardeşen Eski Belediye Başkanı, Tarım Bakanlığı Müşaviri Mümtaz Sinan’ı telefonla arayarak başsağlığı ve üzüntülerini iletti.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI