Derneğin lokalinde yapılan kongrenin divan başkanlığını Resul Öztürk yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede, yönetim kurulu faaliyet raporu okundu, 2022-2024 bütçesi, tahmini bütçesi görüşülerek ibra edildi. 

Kış uykusundan uyanan ayılar yayla evlerini talan etti Kış uykusundan uyanan ayılar yayla evlerini talan etti

Kongreye tek liste ile katılan Bayram Sarayoğlu, derneğin yeni başkanı seçildi.

Çiçeği burnundaki başkan Bayram Sarayoğlu, burada yaptığı konuşmasında, Türk futbolunda önemli ve tarihi başarıları bulunan Trabzonspor’a yönetim kuruluyla birlikte hizmet edecek olmalarından dolayı son derece onurlu ve gururlu olduğunu söyledi. 

Olağanüstü genel kurulun tek liste ve ramazan ayı olmasına karşın canlı geçtiğini belirten Sarayoğlu, kendilerini yalnız bırakmayan ve destek veren üyelere teşekkür etti.

Artvin’de Trabzonspor’a gönül veren binlerce taraftarın bulunduğunu belirten Sarayoğlu,”Bugüne kadar derneğimize hizmet eden değerli başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bugün devraldığım başkanlık görevini en iyi şekilde icra edip çocukluktan beri gerek ekran başından gerekse stattan bir tek maçını kaçırmadığım ve renklerine aşık olduğum Trabzonspor’umuza hizmet edecek olmanın heyecanını yaşıyorum.” dedi. 

Öte yandan Yeni Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu :

Bayram Sarayoğlu, Aykut Bucak, Fahrettin Şahin, Fahrettin Alkan, Murat Emre Reis, Şentürk Yeni, Yüksel Dağlaroğlu, Murat Uçar, Akan Sancar ve Özgür Gümüş.  

Yedek Üyeler Murathan Taşkın, Yusuf Okur, Hasan Sarayoğlu, Mustafa Akçay, Özer Özçelik,  Ferdi Akaltun, Mehmet Yeşilbaş, Yunus Polat, Şemsettin Turan,  Fatih İspirli

Denetleme Kurulu Asıl Üyeler, Emre Özvar, Ali Akgül, Ömer Öztürk,  Denetleme Kurulu Yedek Üyeler; Selçuk Aydın, Serkan Öngüner, Emre Sarayoğlu