Başkan Kocatepe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "dört yıldır ben yapmaktan bıkmadım ama birileri de yaptıklarımı tahrip etmekten, kırmaktan, bozmaktan, karalamaktan bıkmadı" dedi.

"LÜTFEN İNSANLIĞIMIZA SAHİP ÇIKALIM"

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe İskebe yürüyüş yolunda yaptıkları parkta yaşanan tahribatla ilgili fotoğraflar paylaşıp "bu zihniyeti size şikayet ediyorum"  diyerek şu paylaşımı yaptı.

" Sevgili Dostlarım; bu iki fotoğrafa dikkatli bakmanızı ve bize şehrimize, hizmetlerimize kısaca kendi malımıza sahip çıkma adına yardımcı olmanızı talep ediyorum. Bu zihniyeti size şikayet ediyorum. Yeter Artık;nedir bu ya!Dört yıldır Ben yapmaktan bıkmadım ama birileri de yaptıklarımı tahrip etmekten, kırmaktan, bozmaktan, karalamaktan bıkmadı. Fotoğraftaki yer iskebe yolu üzerindeki yürüyüş yolu üzerine yeni yaptığımız çocuk parkı- spor aletleri parkı. İnsan müsveddesi biri veya bir kaçı, parkın etrafını çevreleyen ferforce demirleri kırıp elli metre aşağıya riprapın ta en altına atmış .Bu sadece biri...Parklardaki kırılan lambalar, oturaklar, tahrip edilen kameralar, kırılan çöp kontaynerleri, bordürler, uçurumlardan atılan bariyerler, bozulan yürüyen merdivenler, daha neler neler. Bu iş parti martı işi değil insan olup olmama işi.
LÜTFEN İNSANLIĞIMIZA SAHİP ÇIKALIM."

Haber: ARZU ERBAŞ