İzmit’te yapılacak olan Artvin Tanıtım Günleri etkinlikleri ile İl ve İlçelerde çalışma yapmak için Artvin’e gelen İzmit Artvinliler Dernek Başkanı Mikail Kalyoncu ,İş Adamı Engin Bozçalı, İzmit Çayırova Artvinliler Dernek Başkanı Ayhan Yılmaz, İzmit Artvinliler Dernek Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk ve İş Adamı Zeki Balta Şavşat Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret eti.

Ziyarette Şavşatlı engellilerin yapmış olduğu çalışmaları ve faaliyetleri takdirde karşılayan gurbetçi dernek başkanları ve iş adamları yapacakları İzmit’te Artvin tanıtım Günlerinde engellilerin ürünlerinin sergileneceği stant açabileceklerini ifade ettiler.

Şavşat Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Nurbay Usta Şavşat’ta 563 engelli olduğunu ifade ederek dernek faaliyetleri hakkında bilgiler sundu.

İzmit Artvinliler Dernek Başkanları Şavşatlı engelsiz yaşam merkezinin yapmış oldukları faaliyetleri ve engellilerin yapmış olduğu takı tasarım ürünlerini beğendiklerini belirterek takdirle karşıladıklarını ve dernek aktivitelerine her türlü destek vereceklerini ifade ettiler. Dernekte kendilerine sunulan kısa bir müzik ziyafetinde sanatçı Solmaz Akgül’ün sesi karşısında adeta büyülenen Dernek Başkanları ve İş Adamları yapılacak olan Artvin Tanıtım Günlerinde mutlaka sahne alacağı sözünü verdiler.

Şavşatlı Engelliler İzmit’ten Şavşat’a gelerek kendilerini ziyaret eden dernek başkanlarına ve iş adamlarına teşekkür ederek bu duyarlılığı herkesin göstermesini istediler

İzmit’ten Artvin’e gelen dernek başkanları ve iş adamları Şavşatlı engellilerle hatıra fotoğraf çekildikten sonra ilçeden ayrıldılar