Antalya’da akşam saatlerinden itibaren terörü protesto için toplanan grup, HDP Antalya İl binasına Türk Bayrağı asmak isteyince çevik kuvvet ekipleri ile grup arasında arbede yaşandı. TOMA ve biber gazıyla müdahale edilmesine rağmen dağılmayan kalabalık, HDP İl binasına Türk Bayrağı’nın asılmasıyla dağılmaya başladı.
Antalya’da akşam saatlerinde terör olaylarını protesto etmek isteyen 2 bin kişilik bir grup yürüyüş düzenledi. Yürüyüşün ardından ikazlara rağmen dağılmayan ve HDP Antalya İl binasına girerek binaya Türk Bayrağı asmak isteyen grup ile çevik kuvvet arasında arbede yaşandı. HDP binasına girmelerine izin verilmeyen kalabalığa polis biber gazıyla müdahale etti. Olaylarda birçok kişi gözaltına alındı.
HDP BİNASINA TÜRK BAYRAĞI’NI ASTILAR
HDP il binası önünde akşam saatlerinden gece yarısına kadar bekleyen ve sık sık sloganlar atan grup, HDP binasına Türk Bayrağı asma isteklerini yineledi. Uzun süreli görüşmeler ve uyarıların ardından bayrağın asılmasının ardından olaysız bir şekilde dağılacakları yönünde söz veren grup, içlerinden seçtikleri bir temsilciye Türk Bayrağı’nı verip HDP il binasına gönderdi. HDP İl binasının çatısına çıkan kişi bayrağı çatıdan astı.
Türk Bayrağı’nın asılmasının ardından kalabalık dağılmaya başladı.