Başkent’te iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada 2 kişi silahla yaralandı.
Olay, Altındağ ilçesi Kantarcılar Sokak’ta saat 11.00 civarında meydana geldi. İddialara göre, sabah saatlerinde sokak üzerinde tartışan iki gruptan biri olay yerine bu kez silahlarla geldi. 06 BB 8414 plakalı araçla olay yerine gelen 3 saldırgandan biri ile Arif T. isimli şahıs konuşmaya başladı. Konuşma sırasında taraflar kavga etmeye başladı. Bu sırada Arif T.’nin arkadaşı olan bir kişi, elinde pompalı tüfek olan saldırganlardan birine sopayla vurarak pompalı tüfeği yere düşürdü. Tüfeği yeniden alan saldırganın sıktığı fişeklerden biri, Arif T.’nin bacağına isabet etti. Arif T. ve olay sırasında yaralanan bir kişi Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Saldırganlardan ikisi gözaltına alınırken, Necmi A. isimli saldırgan kaçtı. Polis olay yerini emniyet şeridiyle çevirirken, olay yeri inceleme ekipleri incelemelerde bulundu.
Olayın hem yaşayanı hem de görgü tanığı bir kişi, Arif isimli arkadaşının sabah saatlerinde saldırganlarla tartışma yaşadığını ve öğleden sonra saldırganların olay yerine yeniden geldiklerini belirterek, olayı şöyle anlattı:
“Arifle yan yana yürüyorlardı. Baktım silahı çıkarınca ben sopayla kafasına vurdum, silah yere düştü. O da silahı aldı ateş etti, arkadaşım Arif vuruldu. Yaralıyı aldım hastaneye götürdük. Diğer ikisini arkadaşlar yakalamıştı zaten. Elinde silah olanı Altındağ Belediyesi tarafına doğru kovaladım. Necmi vurdu kaçtı. İki yaralı var.”