Merkez’de altı mahallede belirlenen 9 adet okul ve çevresinde; 3 internet salonu, 4 kahvehane ve 24 büfe vb. İşyeri denetlendi. Uygulama esnasında 67 şahıs ve 20 çocuk üzerinde yapılan kontrolde, 1 çocuğa üzerinde delici ve kesici alet bulundurmaktan idari işlem yapıldı.Okul servis araçları ve diğer araçlar üzerinde yapılan kontrolde; toplam 26 Araç kontrol edildi, ve 1 araç trafikten menedildi, 1 araca adli trafik cezası yazıdı. 

      
Ardeşen İlçe Emniyet Müdürlüğünce; 2 oyun salonu, 2 internet salonu ve 5 adet büfe vb. İşyeri denetlemesi yapıldı. Okul servis araçları ve diğer araçlar üzerinde yapılan kontrolde; 2 servis aracı, 5 sivil araç kontrol edildi.



Çayeli İlçe Emniyet Müdürlüğünce;1 internet kafe, 1 Play Station salonu, 5 büfe, 23 servis aracı ve 1 sivil araç, Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğünce; 7 internet kafe, 3 Play Station salonu,  6 kahvehane ve 2 iddia bayii 4 içkili yer, 3 büfe, Fındıklı İlçe Emniyet Müdürlüğünce; 2 internet kafe ve 6 büfe ,İyidere İlçe Emniyet Amirliğince; 3 kahvehane ve 4 okul servis aracı denetlendi. İkizdere İlçe Emniyet Amirliğince; 3 kahvehane, 1 internet salonu ve 3 okul servis aracı kontrol edildi. Çamlıhemşin İlçe Emniyet Amirliğince; 3 kahvehane, 1 içkili mekan, 9 servis aracı ve 15 sivil araç denetlendi, 5 araca adli trafik cezası yazıldı.


Derepazarı İlçe Emniyet Amirliğince denetlene 18 araçtan 2’sine adli trafik cezası yazıldı. Güneysu İlçe Emniyet Amirliğince; 1 internet kafe ve 2 kahvehane,Hemşin İlçe Emniyet Amirliğince; 3 servis aracı, Kalkandere İlçe Emniyet Amirliğince; 3 internet kafe, 1 oyun salonu, 6 kahvehane ve 1 iddia bayii denetlendi