Adana’da hasmını bıçakla öldürdüğü iddiasıyla aranan şahıs, olaydan iki gün sonra cinayet dedektiflerinin şok operasyonuyla yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Doğankent Mahallesi’nde 27 Kasım 2016 tarihinde meydana gelmişti. İddiaya göre, Selçuk Bahçe (29) gece yarısı daha önceden aralarında husumet olan Tahsin K. (32) tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri olaydan hemen sonra geniş çaplı operasyon başlatarak, cinayete karıştığı ileri sürülen Ersun K. (30), Mehmet K. (43), Fuat K. (24), Ahmet K. (42) ve M.A.K.’yi (15) gözaltına aldı.
Polis, Selçuk Bahçe’yi bıçaklayan zanlıyı bulmak için ise olaydan sonra art arda şok baskınlar yaptı. Polis baskınlar sonucunda zanlının Yüreğir ilçesi Kapıkuyu Mahallesi’nde bir portakal bahçesindeki bekçi kulübesinde saklandığını belirledi. Cinayet dedektifleri gece yarısı kulübeye şok baskın yaptı. Baskında Tahsin K. yakalanıp emniyete getirildi. Zanlı sorgulandıktan sonra diğer 5 kişiyle birlikte adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Tahsin K., Mehmet K., M.A.K. çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanırken, diğer 3 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.