Kağıthane O-2 otoyolunda meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Olay yerindeki başka bir kazada ise TIR otomobili sürükleyince otomobil sürücüsü TIR şoförüyle kavga etti.
Kaza, Kağıthane O-2 otoyolu Sadabad viyadüğü girişinde meydana geldi. İddiaya göre 34 GJ 4570 plakalı minibüs sürücüsü arıza nedeniyle emniyet şeridinde durdu. Bu esnada seyir halindeki Tacettin Uçkan (42) kontrolündeki 34 ZP 9508 otomobil, minibüse arkadan çarptı. Minibüse arkadan çarptıktan sonra takla atarak çimenlerin üzerine uçan otomobilin içindeki bir şahsı vatandaşlar araçtan çıkarırken otomobil içinde sıkışan araç sürücüsü Tacettin Uçkan’ı olay yerine gelen itfaiye ekipleri dışarı çıkardı. Kazada Tacettin Uçkan hayatını kaybederken, yaralanan bir kişi ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayı gören bir araç sürücüsü, “Ben normal yan yoldan bağlanıyordum. Kaza yapan araç sekiz çizerek geliyordu. Öndeki arabaya vurdu. Birini çıkardık. Çok hızlıydı. Bir sekiz çizdiğini gördüm. Birde öndeki araç vurduğunu gördüm” dedi.
Kaza nedeniyle O-2 otoyolu Ankara istikametinde trafik yoğunluğu oluştu. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
İKİNCİ KAZADA KAVGA
Sadabad viyadüğündeki gelen kazada ikinci bir trafik kazası meydana geldi. Seyir halindeki 34 VU 8122 plakalı araca arkadan çarpan 27 Z 4625 plakalı TIR otomobili sürükledi. TIR’ın 30 metre sürüklediği araç sürücüsünü olay yerindeki sağlık ekipleri çıkardı. Kendisine çarpan TIR şoförüne sinirlenen otomobil sürücüsü şoförün üzerine yürüyerek boğazını sıktı. Otomobil sürücüsünü olay yerinde bulunan vatandaşlar zorlukla ikna ederek TIR şoförünün yanından uzaklaştırdı.