Kağıthane’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği yolcu minibüsünün ağaca çarparak devrilmesi sonucu aracın altında ezilerek ağır yaralanan kadın hayatını kaybetti. Minibüs devrildikten saniyeler sonra ağır yaralanan kadının kanlar içerisinde vatandaşlar tarafından taşınması cep telefonu kamerasına yansıdı.
İstanbul Kağıthane’de akşam saatlerinde meydana gelen ve 1 kadının ağır, 10 kişinin de yaralandığı kazadan saniyeler sonra kayda alınan görüntüler ortaya çıktı. Ortabayır Mahallesi Çukur Sokak üzerinde meydana gelen kazada, Gültepe-Şişli seferini yapan 34 M 1569 plakalı minibüs akşam saatlerinde trafik yoğunluğu nedeniyle güzergah değiştirerek ara sokağa girdi. Burada yokuş aşağı inen minibüs şoförü direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıktıktan sonra ağaca çarparak devrildi. Hıncahınç dolu olan minibüsteki yolculardan 1’i ağır olmak üzere 10 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.
VATANDAŞLAR KANLAR İÇERİSİNDE TAŞIDI
Kazadan saniyeler sonra vatandaşların paniği ve sağlık ekiplerinin müdahalesi cep telefonu kamerasına yansıdı. Kaza nedeniyle ana baba yerine dönen olay yerinde vatandaşların hafif yaralıları sakinleştirmeye çalıştığı görülürken bazı yaralıların kazanın şokunu atlamadığı görüldü. Aracın altına kalarak ağır yaralanan kadın ise vatandaşlar tarafından açık bir alana taşındı.
AĞIR YARALANAN KADIN HAYATINI KAYBETTİ
Minibüsün devrilmesinin ardından aracın altında ezilerek ağır yaralanan kadın ise kanlar içerisinde vatandaşlar tarafından araçtan çıkartıldı. Üzerindeki elbiseleri parçalanan ve yüzünün tamamı kanlar içerisinde kalan kadını vatandaşlar yere koydu. Beyaz bir elbise ile üstü örtülen kadın sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Polis ekiplerinin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.