Kayseri’de cinnet getiren Erol Adıyaman’ın, karısını kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü, çığlıklara uyanan çocuklarını da boğazını keserek öldürdüğü belirlendi. Olaydan sonra intihar girişiminde bulunan Erol Adıyaman halen yoğun bakımda tedavi görüyor.

Melikgazi ilçesine bağlı Tacettin Veli Mahallesi Deliklitaş Caddesi Alan Apartmanı’nda dün gece saat 03.30 sıralarında meydana gelen olayda, trafik kazalarında iş takipçiliği yaptığı öğrenilen 41 yaşındaki Erol Adıyaman ile eşi Safiye Adıyaman arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada, Erol Adıyaman, eşi Safiye Adıyaman’ı kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Çığlıklara uyanan 15 yaşındaki Selenay, 7 yaşındaki Nazlı ve 3 yaşındaki Çınar Berk’i boğazlarından keserek öldüren Erol Adıyaman, 2. kattaki dairenin balkonuna çıkarak atladı. Ağır yaralanan baba Erol Adıyaman ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde makineye bağlı olarak tedavi altına alındı.

Komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yapılan inceleme sonrasında anne Safiye Adımayan’ın cesedini battaniyeye sarılı vaziyette, Selenay ve Nazlı’yı ceset torbasıyla, 3 yaşındaki Çınar Berk’i ise kucakta cenaze aracına koydu. Sabah saatlerine kadar süren olay yeri incelemelerinde polis ekipleri delil topladı.

Yetkililer, olayla ilgili olarak başlatılan incelemenin sürdürüldüğünü bildirdi.

(İHA)