Kütahya’nın Aslanapa ilçesine bağlı Ören köyünde yaşayan 16 yaşındaki genç kızdan tam 1 aydır haber alınamazken, ailesi, kızlarının sosyal medya hesabından tanıştığı kişi tarafından kaçırıldığını iddia etti.
Gözü yaşlı anne, baba ve dede, kızlarının sağ salim eve gelmesini beklerken, Aslanapa Çok Programlı Lisesi 10. sınıf öğrencisi Fatma Çakıcı’nın Facebook’tan tanıştığı 24 yaşındaki S.G. tarafından kaçırıldığı ileri sürüldü. Fatma’nın 74 yaşındaki dedesi Salih Çakıcı, torununun hayatından endişe ettiğini söyleyerek, "Kızımızın bulunması için yardım isteyerek o kişiden şikayetçi olduk. Jandarma kaçırdığını düşündüğümüz kişinin evinde arama yapmış ama kızımı bulamamış. Kızımızın hayatından endişe duyuyoruz. Benim kızımın yerinde Allah korusun kendi çocukları da olabilir. Çok zor, çok çaresiz bir durum.Torunum 1 adın bulunamadı. Başbakanıma ve Cumhurbaşkanıma sesleniyorum; ne olur kızımın bulunması için bize yardım edin" diye konuştu.
Anne Gülsüm Çakıcı ise, 1 aydır kendinden haber alamadıkları kızlarının hayatından endişe ettiklerini söyleyerek yetililerden kızlarının bulunması için yardım istedi.