Adana’da sosyal paylaşım sitesinde “az kaldı gideceğim zaten” diye yazan 16 yaşındaki genç 12. kattan atlayarak intihar etti.
Edinilen bilgiye göre olay, Çukurova ilçesi Toros Mahallesi 78101 sokakta bulunan Adosis sitesinde meydana geldi. İddiaya göre, anne ve babası ayrı olan bu nedenle de babaannesinin yanında kalan Kurttepe Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencisi S.A. (16), oturdukları apartmanın karşı bloğundan atladı. Ses üzerine dışarı çıkan vatandaşlar, yerde yatan S.A.’yı görerek durumu polise ve sağlık ekibine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekibi, S.A.’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Haber üzerine olay yerine gelen babaanne Gülbahar A., anne Güzin A. ve teyzesi sinir krizi geçirdi.
“AZ KALDI GİDECEĞİM ZATEN”
Sosyal paylaşım sitesindeki profiline ‘az kaldı gideceğim zaten’ yazan S.A.’nın, intihar etmeden dakikalar önce birçok kez paylaşım yaptığı ortaya çıktı. S.A., intihar etmeden önce şu paylaşımları yaptı:
“Her yerde arkamdan konuşup gevşek diyorsun da o gevşek dediklerine anlatıyor musun ne yaptıklarını? Çocuksun”, “Hiçbir şey söylemeden gitmek söylediklerimi anlamayanlara armağanım olsun” ve “Adıma gidip gelmesin kimse, gidip gelenlerinde… Ne kadar doğru ne kadar yanlış. O yaptığınızın yansımasıdır. Siz, anlayan çok anlamaya çalışan yüzlerce kaç yüzlerde gördük. Ah gönlüm son satırlarım son gördüğüm yeşil gözlüm. Siyah hayatımı yeşil gözleriyle anlatan kadın ne nokta, ne virgül, geriye siz sen değil. Siz olma sakın bir gün. Ben olayım hatta. Beni de boş ver, bir can olsun. Bir canımı alan veren verem kalan ne diyorum ya. Neyse ben hep gülerim.”