TEM Hasdal-Okmeydanı bağlantı yolunda bir otomobilin aydınlatma direğine çarparak takla atması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 5 kişi yaralandı.
Kaza, saat 08.30 sıralarında TEM Hasdal-Okmeydanı bağlantı yolu Okmeydanı istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Hasdal’dan Okmeydanı’na gitmekte olan Ekrem Mercan idaresindeki 34 DN 5365 plakalı otomobilin sürücüsü aşırı sürat yapınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Hakimiyetini kaybeden otomobil, aydınlatma direğine çarptıktan sonra sürüklenerek takla attı. Kaza sonucu direk devrilirken, otomobilin sürücüsü ile birlikte aynı aileden Erdem, Hatice, Sevde ve Menderes Mercan hafif şekilde yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara çim alanda ilk müdahalelerini yaptı. Polis ekipleri ise trafiği tek şeritten ilerletmeye çalıştı. Yapılan müdahalelerin ardından yaralılar ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayı duyan bir vatandaş, “Araç takla atmış, hafif yaralılar önemli bir sıkıntı yok” dedi.
Kaza nedeniyle Hasdal-Okmeydanı istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Takla atan otomobil ise çevredeki vatandaşların ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla kaldırılarak düzeltildi. Öte yandan otomobilin içerisindeki bazı eşyalar yola saçılırken, otomobilin sürüklenmesi nedeniyle çim alanında tahrip olduğu gözlendi.
Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.