Trabzon’da park ettiği lüks aracının içerisinde otururken arka plakası takılı olmadığı ve yasak yere aracını park ettiği gerekçesiyle aracı kendisi de içinde olduğu halde çekilmek istenen Of eski Belediye Başkanı Murat Saral, yazılan cezayı ödemeyi kabul etmesine rağmen polisin ısrarla aracını çektirmek istemesi üzerine çilede çıktı.

Aracın bagajındaki plakasını polise gösteren Saral, polisin uzlaşmaz tavırları nedeniyle önce elindeki plakayı yere attı, ardından da aracını yumruklayarak sinir krizi geçirdi. Çevredeki vatandaşların ve polislerin araya girmesi ile olay daha fazla büyümeden sonlanırken, her ikisi de birbirlerinden şikayetçi oldu.

Of eski Belediye Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi danışmanlarından Murat Saral, dün iftar saati öncesinde bir işi için geldiği Kahramanmaraş Caddesi Hızırbey Mahallesi’nde lüks aracını yol kenarındaki bir iş yeri önüne park etti. Bir süre aracın içinde oturan Saral, aracının yanına gelen trafik polisi Savaş Gürbüz’ün tavırları ile bir anda ne yapacağını şaşırdı. Polis memurun arka plakasının takılı olmadığını söylemesi üzerine plakasının yere düştüğünü ancak fırsat bulup da taktıramadığını söyleyen Saral’a polis memuru Gürbüz, aracını çektireceğini ve bağlayacağını söyledi. Aracın bulunduğu yere çekici çağıran ve Saral aracın içerisindeyken çekici ile otoparka çektirmek isteyen Gürbüz’ün tavırları üzerine Saral "Cezası neyse yaz, ödeyeyim. Ben aracın içende otururken aracı niye çektireceksin, niye bağlayacaksın?" diyerek tepki gösterdi.
Saral, aracından çıkarak aracının arka bagajındaki plakasını gösterirken, polis memuru Gürbüz’ün tavırları üzerine bir anda çileden çıktı, çılgına döndü. Polis memuru Savaş Gürbüz’ün "Kamerayı açarım, beni mi döveceksin?" demesi üzerine Saral, daha önce kamerayı niye açmadığını sorarak elindeki plakayı yere atıp, aracını yumruklamaya başladı. Sinir krizleri geçiren ve polis memuru Gürbüz’ün üzerine yürüyen Saral, çevredeki vatandaşların ve diğer polislerin araya girmesi ile güçlükle sakinleşti. Daha sonra çekicinin aracının arkasından çıkışına izin verilmesinin ardından Saral aracına binerek bölgeden uzaklaşırken, her ikisinin de karakola giderek birbirlerinden şikayetçi olduğu öğrenildi.