Aydın ASTİM Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş ve yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette,15 Temmuz Demokrasi Kavşağını Aydınlılara kazandıran Başkan Çerçioğlu’na teşekkürlerini ifade eden Maraş, Sanayi bölgesine yapılacak olan yatırımlar konusunda Başkan Çerçioğlu ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.

ASTİM Organize Sanayi Bölgesinin Aydın için önemine vurgu yapan Başkan Çerçioğlu ”ASTİM Organize Sanayi Bölgesi bizim için çok önemli. 7 yıllık Belediye Başkanlığım süresince ASTİM’e sürekli destek oldum. Bu süreçte ASTİM yönetim kurulu ve üyeleriyle her zaman fikir alışverişinde bulunduk, bulunmaya da devam edeceğiz. Başta kentimizin ve sonrasında ülkemizin kalkınması için sanayi yatırımlarının önemi yadsınamaz. Tüm yatırımcılarımızı İlimize davet ediyorum.” dedi.

Nazik ziyaretleri nedeniyle memnuniyetini dile getiren Başkan Çerçioğlu ASTİM Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu ve üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.