Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Biz halka hizmet buradayız; dedikoduyla işimiz yok. Dedikodular, nefret ve saldırılar bizi yolumuzdan döndüremez” dedi.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, olağan basın toplantısında gündemi değerlendirdi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı yürüyüş ve sonrasındaki açıklamalarla ilgili gelen soruya yanıt veren Atabay “Söylediklerimizi her şeyden önce söyledik. Halka hizmet için buradayız. Dedikodular, nefret ve saldırılar işimiz yok, bunları bizi yolumuzdan döndüremez. Kamuoyunu yanıltmamak lazım. Dürüst kamu görevlisini savunmak sadece bir kişinin değil herkesin görevi olmalı. Sayın Genel Başkanımız ne yapılacağını bize söyledi ve yapılmaya başlandı. Genel Başkan bize ‘Git işine gücüne bak, halkın hakkını yedirme’ dedi. Bende ona göre hareket ediyorum. Bu görev bize verildiği sürece biz de bunu yapıyoruz. Kimin Fetöcü olduğunu herkes biliyor. Neyin ne olduğunu da herkes biliyor. Hedef alınarak şahsiyetlere saldırılarak çamut atılmaya kalkışılıyor. Biz kimsenin hakkını yemiyoruz ve kimsenin hakkını da yedirmeyiz. Yanlış adamlar uğraşıyorlar. Onların seviyesine inmem; bugün bununla yarın başka bir şeyle bizimle uğraşacaklar. Bunların kaç kişi olduğunu da herkes biliyor.”dedi.
Başkan Atabay 6 Aralık Salı günü saat 15:00’de Ticaret Odası Kültür Merkezinde 2,5 yıllık icraatlarını halka anlatacaklarını belirtip, tüm Didimlileri davet etti.