Aydın Ticaret Borsası, ortağı olduğu Pazarlama, Uluslararasılaştırma ve Geliştirme Projesi’nin (MIND) İspanya’d yapılan 4’üncü toplantısına katıldı.

Aydın Valiliği AB Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi ile Aydın Ticaret Borsası’nın ortağı olduğu tarım ve gıda alanında faaliyet gösteren KOBİ’lerin uluslararasılaşma, yeni ticari ağlar ve pazarlar geliştirme kapasitelerini artırmayı amaçlayan Avrupa Birliği projesi olan MIND’in dördüncü toplantısı İspanya Espaitec Danışmanlık ve Ar-Ge şirketinde gerçekleştirildi.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ülgen, Genel Sekreter Çimen Mutlu ve Proje Sorumlusu Fevzi Çağrı Menderes ile Aydın Valiliği AB Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi Proje Koordinatörü Reyhan Türkmen, projenin Türkiye ortağı olarak kurumlarını temsilen katılım sağladı.

2016 Temmuz ayında Madrid’de İspanya için İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen proje toplantısının devamı niteliğinde Castellon’da gerçekleştirilen 4. toplantıda, proje ortakları proje sonunda oluşturulacak açık kaynak kütüphanesi için seçmiş oldukları konular ile ilgili araştırmalarını ve kendi dillerine çevirilerini tamamlayarak, gelecek toplantı için yeni görevler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.