Ligde Menemen Belediyespor yenilgisinin ardından morallerin iyice bozulduğu Aydınspor 1923’te, maçı değerlendiren Teknik Direktör Göksel Özdemir, “Deneyimli bir rakiple karşılaştık. İkinci yarıda özellikle kazanmak adına yüklendik ama gol atamadık” dedi.
Aydınspor 1923’te puan kaybı Menemen maçıyla da devam etti. Rakibine 0-2 mağlup olan siyah beyazlılarda moraller dip yaparken alt sıralardan kurtulma mücadelesi ise sonuçsuz kalmaya devam ediyor. İlk yarının bitimine son iki hafta kala 18 puanla 13. sırada bulunan siyah beyazlılar, kötü gidişata dur demenin hesaplarını bir türlü tutturamamanın üzüntüsünü yaşıyor. Bazı oyunculardaki form düşüklüğü puan kayıplarına neden olduğu Efe’de, önceki sezonlar mumla aranmaya başladı.

Menemen maçını değerlendiren siyah beyazlıların Teknik Patronu Göksel Özdemir, “Deneyimli bir rakiple karşılaştık. Biz de çokta kötü oynamadık. İkinci yarıda özellikle kazanmak adına yüklendik. Bu periyotta risk de aldık. Sonuçta gol atamıyoruz. Atamayınca da kazanamıyorsunuz. Rakibin tecrübeli oyuncuları var. Onlar bir şekilde hem oynayan oyuncuları hem de kulübeden gelen oyuncuları iş bitiriyor. Maçı kaybettik. Beraberlik alabilirdik. Hatta kazanabilirdik. Ama ilk golü atamadık. Dolayısıyla bu maçı geride bıraktık. Kimse bu sonucun böyle olmasını istemezdi. Ama sonuç olarak sonraki maça bakmak lazım. Bazı oyuncuların performanslarından memnun değilim. İstediğimiz verimi alamıyoruz. Hafta içinde antrenmanlara göre Bugsaşspor maçında kadroda değişiklikler olabilir” dedi.